PresbyMAX ooglaserbehandeling

De presbyMAX-behandelingsmethode corrigeert ouderdomsverziendheid (leesbrilcorrectie) bij personen tussen de 45 en 55 jaar die daarnaast ook een vertesterkte hebben. Een eventuele cilinderafwijking wordt direct meegecorrigeerd 

  • De behandeling is erg nauwkeurig
  • De behandeling duurt slechts enkele minuten
  • Het zicht herstelt zich vrijwel direct

Wat kost een PresbyMAX ooglaserbehandeling?

Voor ouderdomsverziendheid met vertesterkte

De presbyMAX- behandelingsmethode corrigeert ouderdomsverziendheid (leesbrilcorrectie) bij personen tussen de 45 en 55 jaar die daarnaast ook een vertesterkte hebben. Een eventuele cilinderafwijking wordt direct meegecorrigeerd.

Zo verloopt een PresbyMAX behandeling

Vóór de PresbyMAX behandeling

De PresbyMAX-ooglaserbehandeling gaat hetzelfde als de LASIK-behandeling. De arts verdooft uw oog voor de behandeling met druppels. U ligt op een behandeltafel.

Tijdens de PresbyMAX behandeling

De oogarts maakt met de laser het flinterdunne flapje in het hoornvlies van uw oog. Dat blijft aan één kant vastzitten, zodat het opzij kan worden geklapt. Daarna wordt u naar een tweede ruimte gebracht. Daar slaat uw oogarts met een borsteltje of spateltje het flapje van het hoornvlies om. De oogarts verwijdert in zeer korte tijd een minuscule hoeveelheid hoornvliesweefsel. De laser volgt al uw oogbewegingen maar liefst duizend keer per seconde waardoor de trefzekerheid hoger is dan bij elke andere laser.

PresbyMax, PresbyMAX ooglaserbehandeling, PresbyMAX behandeling

Na de PresbyMAX behandeling

Het herstel van PresbyMAX gaat gelijk op met dat van de LASIK-behandeling. Na afloop van deze behandeling kunnen uw ogen een paar uur geïrriteerd aanvoelen. U kunt binnen 24 uur weer goed zien en uw normale ritme weer oppakken. Na ongeveer 6 weken is uw zicht stabiel. Om uw behandelde ogen te beschermen moet u 8 weken oogdruppels gebruiken.

Een veilige methode

Bij Memira gebruiken wij alleen beproefde methodes waarvoor veel klinische gegevens bestaan, die wijzen op een hoge mate van veiligheid en cliënttevredenheid. Onze kwaliteitsafdeling zorgt voor systematische monitoring van de resultaten en borging van alle klinische procedures, allemaal om u een nauwkeurige behandeling ter correctie van het gezichtsvermogen te kunnen aanbieden met een zo goed mogelijk resultaat.

Iedere chirurgische ingreep gaat gepaard met een zeker risico, maar ernstige complicaties bij een ooglaserbehandeling zijn uiterst zeldzaam. Bovendien kunnen de meeste complicaties achteraf behandeld worden als ze op tijd ontdekt worden. Daarom raden wij u aan contact met ons op te nemen indien u na de behandeling ergens ongerust over bent. Om het risico op infecties zo klein mogelijk te maken, is het zeer belangrijk dat u de adviezen die u vóór de behandeling krijgt, nauwgezet opvolgt. Bijwerkingen als lichtgevoeligheid, droge ogen, schaduweffecten en lichtkringen rond lichtbronnen komen voor, maar zijn in veruit de meeste gevallen van voorbijgaande aard.

Sommige cliënten hebben een aanvullende behandeling nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Deze behandeling is dankzij onze vijf jaar garantie bij de prijs inbegrepen. Lees het volledige overzicht van de risico’s op bijwerkingen en complicaties bij PresbyMAX

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.