De levenskwaliteit verbetert aanzienlijk na een zichtcorrigerende behandeling

Bij een nieuw onderzoek, dat door Kantar Sifo werd uitgevoerd in opdracht van Memira Oogklinieken, gaf 77% van de ondervraagden die een ooglaserbehandeling of lensvervanging hadden laten uitvoeren, aan dat ze zeer tevreden waren over hun gezichtsvermogen. Geen enkele van de ondervraagde personen was ontevreden. Bij degenen die een bril of lenzen gebruikten, gaf minder dan de helft aan dat ze hier erg tevreden over waren.

Hoe tevreden bent u over de correctie van uw gezichtsvermogen?

Gebruikt bril en lenzen     

Heeft een zicht corrigerende behandeling ondergaan

Veel mensen zijn tevreden met een bril en lenzen, maar bij personen die een wat actiever beroepsleven hebben of in hun vrije tijd aan sporten als atletiek, golf of zeilen doen, kunnen een bril en lenzen een grote hindernis vormen.

Zowel een ooglaserbehandeling als een lensvervanging is momenteel een beproefde techniek, met miljoenen uitgevoerde operaties. Complicaties zijn zeer zeldzaam en na een korte herstelperiode is de meest voorkomende opmerking: ”Waarom heb ik dit niet eerder laten doen?” Het onderzoek is gebaseerd op de antwoorden van 710 respondenten, van wie er dertig een operatie ter correctie van het gezichtsvermogen hebben laten uitvoeren.

 

Download informatiebrochure

Ik ben
Ik wil graag telefonisch benaderd worden voor meer informatie of het inplannen van een vooronderzoek.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Veelgestelde vragen