Maak een afspraak voor een vooronderzoek

In verband met de enorme hoeveelheid aanvragen, is onze capaciteit momenteel helaas beperkt. Is er deze maand geen tijdslot meer vrij? Klik dan door naar de volgende maand.

Selecteer een tijdstip en een kliniek en maak meteen een afspraak voor een vooronderzoek. Ons Contact & Service Center neemt dan contact met u op om de afspraak te bevestigen en u vóór het onderzoek belangrijke informatie te geven. 

Kosten en voorbereiding vooronderzoek
Een vooronderzoek kost €100. Deze kosten dient u voorafgaand aan het onderzoek per pin te betalen in de kliniek. Kiest u vervolgens voor behandeling binnen 3 maanden? Dan rekenen we voor het vooronderzoek slechts €10 en wordt €90 in mindering gebracht op uw factuur. Houd er rekening mee dat u de 2 weken voorafgaand aan het vooronderzoek geen contactlenzen kunt dragen.

Lensimplantatie
Op dit moment is het niet op alle locaties mogelijk om online een afspraak te maken voor een vooronderzoek voor lensimplantatie (leeftijd > 45 jaar). Staat deze optie er niet bij? Of kunt u geen geschikt tijdstip vinden? Neem dan contact op met ons Contact & Service Center via tel: 088 9000 680. Wij helpen u graag!

Houd er rekening mee dat het vooronderzoek van Memira enkel dient om te bepalen of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. De uitslag is niet geschikt als basis voor een recept voor een nieuwe bril of contactlenzen.

Laden...