Maak een afspraak voor een vooronderzoek

Selecteer een tijdstip en een kliniek en maak meteen een afspraak voor een vooronderzoek. Ons Contact & Service Center neemt dan contact met u op om de afspraak te bevestigen en u vóór het onderzoek belangrijke informatie te geven. Bent u enkel brildragend? Dan kunt u vaak al binnen enkele dagen terecht. Neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak via 088 9000 680.

Kosten en voorbereiding vooronderzoek
De kosten voor het uitgebreide vooronderzoek inclusief behandeladvies en gesprek met de oogarts bedragen €50. Deze dient u voorafgaand aan onderzoek per pin te betalen in de kliniek. In verband met de betrouwbaarheid van de oogmeting is het vooronderzoek maximaal 3 maanden geldig. Vindt uw behandeling binnen deze 3 maanden plaats? Dan is het vooronderzoek gratis en brengen we €50 in mindering op uw factuur. Houd er rekening mee dat u de 2 weken voorafgaand aan het vooronderzoek geen zachte contactlenzen en 4 weken voor het vooronderzoek geen harde contactlenzen kunt dragen.

Lensimplantatie
Op dit moment is het niet op alle locaties mogelijk om online een afspraak te maken voor een vooronderzoek voor lensimplantatie (leeftijd > 45 jaar). Staat deze optie er niet bij? Of kunt u geen geschikt tijdstip vinden? Wij helpen u graag!

Houd er rekening mee dat het vooronderzoek van Memira enkel dient om te bepalen of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. De uitslag is niet geschikt als basis voor een recept voor een nieuwe bril of contactlenzen.

Laden...