Christer vaart verder – zonder bril

Christer Faith-Ell is 56 jaar oud en werkt bij een bank. Hij is heel actief in zijn vrije tijd en houdt van tennis, lopen, zwemmen en fietsen. Maar de meeste tijd besteedt hij aan zijn grote hobby: zeilen.

Christer had het grootste deel van zijn leven prima zicht. Hij merkte op een gegeven moment op dat de tekst steeds kleiner werd en dat zijn armen uiteindelijk niet lang genoeg waren om de tekst toch te kunnen lezen. Zijn bril werd beperkend en een tijdlang probeerde hij deze zelfs te vermijden. Hij kreeg echter last van hoofdpijn en merkte dat hij niet zoveel boeken meer las als voorheen. Ook tijdens zijn favoriete hobby, zeilen,  is een bril verre van handig.

Christer Faith-Ell

Werk:
Bankier

Klacht:
Ouderdomsverziendheid

Behandeling:
Lenswissel (RLE)

Leeftijd op moment van uw behandeling:
56 jaar

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Slechts een paar uur na de behandeling kreeg ik een enorme kick! Ik kon mijn mobiele telefoon zelfs met de laagste helderheid lezen en dat was al vele jaren niet gelukt.

Christer besloot informatie te gaan zoeken over of zijn afwijking kon worden gecorrigeerd. “Ik las op de website van Memira dat het mogelijk zou zijn om mijn zichtafwijking te verhelpen. Ik heb veel geleerd tijdens onderzoek dat ik niet eerder wist, inclusief de technologie zelf over hoe de natuurlijke ooglens vervangen wordt door een kunstmatige. Dus het was super interessant”, zegt hij.

De lenswissel bij Memira

Tijdens het vooronderzoek bij Memira werd Christer verteld dat zijn ogen geschikt waren en dat hij zich kon ontdoen van zijn ouderdomsverziendheid – en daarmee dus zijn bril. Hij besloot een afspraak te maken voor een lenswissel behandeling. “Ik vond de operatie zelf super fascinerend! En was al klaar voordat ik het doorhad. Het ging heel snel en deed helemaal geen pijn. Slechts een paar uur na de operatie kreeg ik een enorme kick! Ik kon mijn mobiele telefoon met de laagste helderheid lezen en dat lukte me al jaren niet meer!”

Na de lenswissel

Tegenwoordig ervaart Christer grote vrijheid, zowel in zijn dagelijkse werkzaamheden als in zijn vrije tijd.

“Mijn zicht is vandaag de dag veel beter. Ik heb mijn bril niet meer op, kan het scherm op kantoor lezen en kan op mijn mobiel lezen wanneer ik maar wil. Zeilen zonder bril is een verademing! Alleen al het feit dat ik niet hoef na te denken over of ik mijn bril wel bij me heb, dat ik hem niet per ongeluk laat vallen of er op ga staan. Ja, het is fantastisch!”

Meerdere klanten

Anne Schrama-Kiers

Anne Schrama-Kiers

Manager Operational Excellence

Fijne kliniek en snelle behandeling, die me 100% meeviel. Had ik me daar nou zo druk om gemaakt?

Corneel van Jaarsveld

Corneel van Jaarsveld

Zelfstandig ondernemer (evenementen bureau)

De SMILE ooglaserbehandeling is een ontspannen maar zeer professionele medische behandeling!

Christer Faith-Ell

Christer Faith-Ell

Bankier

Slechts een paar uur na de behandeling kreeg ik een enorme kick! Ik kon mijn mobiele telefoon zelfs met de laagste helderheid lezen en dat was al vele jaren niet…