Sarah Nienke van Voorthuizen

Sarah Neinke droeg haar bril weinig, omdat ze deze niet prettig vond. Lenzen kreeg ze niet in en uit. Op werk en op straat was dit onhandig, waardoor ze besloot voor een ooglaserbehandeling te gaan. Door goede ervaringen van vrienden maakte ze de keuze voor Memira by Bergman Clinics.

Reden behandeling

  • Ik droeg een bril die ik te weinig droeg, omdat ik een bril niet fijn vond. Lenzen kreeg ik niet in en uit. Daardoor kon ik vaak presentaties niet lezen op werk en herkende ik mensen niet mensen op straat.

Voor de behandeling

Veel vrienden hadden eerder hun ogen laten laseren, en ook bij Memira en bij oogarts Long Ly. Dat gaf een veilig gevoel, waardoor ik niet lang heb nagedacht over de kliniek en arts. Het intakegesprek en de onderzoeken verliepen prettig.

De behandeling verliep prettig en elke stap werd goed uitgelegd. Vooral de dagen erna bij de controles voelde erg fijn en veilig. Omdat je niet zo goed weer wat je moet voelen en zien zorgen de controles dat je gemoedsrust hebt.

Dag van de behandeling / In de kliniek

Ik was stiekem best een beetje zenuwachtig op de dag van de behandeling. Maar tijdens de behandeldag zijn alle stappen rustig toegelicht, en zakten mijn zenuwen meteen.

Na de behandeling

De controles verliepen erg soepel en gaven een heel fijn en veilig gevoel. Het voelt als veel controles, maar omdat je niet goed weet wat je kan verwachten (wat je wel en niet kan zien of qua droge ogen of qua licht of het normaal is dat je dat wat heftig vind de eerste dagen), is het fijn om de controles te hebben.

Sarah Nienke van Voorthuizen

Werk:
N/A

Klacht:
Bijziendheid

Behandeling:
TransPRK

Leeftijd op moment van uw behandeling:
39 jaar

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Meerdere klanten

Minke Heidema

Minke Heidema

Minke Heidema

Marketeer

Minke Heidema Minke Heidema is marketeer. Ze was bijziend met daarbij een cilinderafwijking. De ooglaserbehandeling is haar alles meegevallen en ze is heel blij met het resultaat! Reden behandeling Tijdens…

Klacht: Bijziendheid / Cilinderafwijking
Behandeling: SMILE
Anne Schrama-Kiers

Anne Schrama-Kiers

Manager Operational Excellence

Anne Schrama-Kiers Anne Schrama-Kiers is Manager Operational Excellence. Ze droeg al sinds haar 8e een bril in verband met een hoge sterkte, maar kan nu zonder dankzij voorzetlenzen (ICL). Reden…

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: Voorzetlenzen (ICL)
Corneel van Jaarsveld

Corneel van Jaarsveld

Zelfstandig ondernemer (evenementen bureau)

Corneel van Jaarsveld Corneel is zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. Daarnaast is hij sportief. Hij is erg blij dat hij dankzij zijn SMILE ooglaserbehandeling verlost is van lenzen. Reden behandeling …

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: SMILE
Christer Faith-Ell

Christer Faith-Ell

Bankier

Christer vaart verder – zonder bril Christer Faith-Ell is 56 jaar oud en werkt bij een bank. Hij is heel actief in zijn vrije tijd en houdt van tennis, lopen,…

Klacht: Ouderdomsverziendheid
Behandeling: RLE