Informatie Coronavirus

Vanaf 15 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Heeft u een afspraak staan? Dan wordt u gewoon verwacht.
U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in en dient een mondkapje te dragen. Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen. 

U bent nog steeds welkom voor alle behandelingen die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. Om uw bezoek in de kliniek veilig te laten verlopen, zijn hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. Zie hiervoor ook de veelgestelde vragen van Bergman Clinics, waar Memira onderdeel van is.

Richtlijnen bij afspraken

Voor uw en onze veiligheid vragen wij het volgende als u naar 1 van onze focusklinieken komt:

  • Kom niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 24 uur corona gerelateerde klachten had.
  • Kom niet naar de kliniek wanneer een huisgenoot koorts en/of last van benauwdheid heeft.
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de afspraak binnen. Wacht, indien mogelijk, in de auto.
  • Helaas mag u op dit moment geen begeleider meenemen in de kliniek. Uw begeleider kan buiten of in de auto wachten. Wanneer een begeleider noodzakelijk is, denk aan personen in een rolstoel, of kinderen onder de 18 jaar, wordt hier een uitzondering op gemaakt. Er kan dan 1 begeleider mee naar binnen.
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.
  • Schud geen handen.
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

Veiligheid voorop

Als Memira by Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. We hebben dan ook alle benodigde maatregelen getroffen in de klinieken om u veilig te ontvangen. Wilt u onze coronamaatregelen nog eens rustig nalezen, bekijk dan de PDF. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan. Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

Bekijk hier de coronamaatregelen die wij op onze klinieken treffen >


Bekijk hier de video over de coronamaatregelen > 

Als u bij Memira by Bergman Clinics komt, dan zal u gevraagd worden om een mondmaskertje op te zetten. Wij vragen u dat zelf te doen. In dit filmpje ziet u hoe u dat moet doen.

Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen We heten u van harte welkom.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.