Informatie Coronavirus

Stap voor stap weer naar volledige zorg

Vanaf begin mei hebben wij onze zorg stapsgewijs uitgebreid. U bent nu weer welkom voor alle behandelingen die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. We willen uw bezoek in de kliniek veilig laten verlopen en hebben hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. Zie hiervoor ook de veelgestelde vragen van Bergman Clinics, waar Memira onderdeel van is.

• Om de 1.5 meter afstand in de klinieken te waarborgen, zijn veel consulten nog telefonisch. U wordt gebeld wanneer uw afspraak in de kliniek is, anders is deze telefonisch.
• Wanneer uw afspraak voor een behandeling /operatie eerder is afgezegd i.v.m. corona, bellen wij u zo snel mogelijk voor een nieuwe afspraak. Toch vragen wij u nog even geduld te hebben. U hoeft ons niet te bellen. We zijn u zeker niet vergeten. Wij volgen bij het herplannen de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Veiligheid voorop
Als Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. We treffen dan ook alle benodigde maatregelen in de klinieken om u veilig te ontvangen. Bekijk de animatiefilm om te zien hoe u de kliniek op een veilige manier bezoekt. Wilt u onze coronamaatregelen nog eens rustig nalezen, bekijk dan de pdf.
Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan. Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

Veiligheid voorop
Als Bergman Clinics, waar Memira by Bergman Clinics onderdeel van is, nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. We treffen dan ook alle benodigde maatregelen in de klinieken om u veilig te ontvangen. Wilt u onze coronamaatregelen nog eens rustig nalezen, dan vindt u een pdf-bestand onderaan deze alinea. Ook volgt binnenkort een animatiefilmpje waarin u kunt zien hoe u de kliniek op een veilige manier bezoekt. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan. Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

Bekijk hier de coronamaatregelen die wij op onze klinieken treffen > 
Bekijk hier de video over de coronamaatregelen > 

Als u bij Bergman Clinics komt, dan zal u gevraagd worden om een mondmaskertje op te zetten. Wij vragen u dat zelf te doen. In dit filmpje ziet u hoe u dat moet doen.