ATTENTIE: UPDATE CORONAVIRUS
Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Lees het meest recente nieuwsbericht >>

Informatie Coronavirus

Vanaf 14 oktober zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Heeft u een afspraak staan? Dan wordt u gewoon verwacht.
U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in. Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen.
Wij heten u van harte welkom.

U bent nog steeds welkom voor alle behandelingen die wij voor het uitbreken van het coronavirus ook boden. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen alles om u zo snel mogelijk te helpen. Om uw bezoek in de kliniek veilig te laten verlopen, zijn hiervoor de benodigde maatregelen getroffen. Zie hiervoor ook de veelgestelde vragen van Bergman Clinics, waar Memira onderdeel van is.

Veiligheid voorop
Als Memira by Bergman Clinics nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. We hebben dan ook alle benodigde maatregelen getroffen in de klinieken om u veilig te ontvangen. Wilt u onze coronamaatregelen nog eens rustig nalezen, bekijk dan de PDF. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan. Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

Bekijk hier de coronamaatregelen die wij op onze klinieken treffen >
Bekijk hier de video over de coronamaatregelen > 

Als u bij Memira by Bergman Clinics komt, dan zal u gevraagd worden om een mondmaskertje op te zetten. Wij vragen u dat zelf te doen. In dit filmpje ziet u hoe u dat moet doen.

Richtlijnen bij afspraken
Voor uw en onze veiligheid vragen wij het volgende als u naar 1 van onze focusklinieken komt:

  • Kom niet naar de kliniek wanneer u de afgelopen 24 uur corona gerelateerde klachten had.
  • Kom niet naar de kliniek wanneer een huisgenoot koorts en/of last van benauwdheid heeft.
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de afspraak binnen. Wacht, indien mogelijk, in de auto.
  • Een begeleider meenemen is helaas niet mogelijk. Deze dient buiten de kliniek / in de auto te wachten.
  • Schud geen handen.
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.