ATTENTIE: UPDATE CORONAVIRUS (COVID-19)

Na de ingeperkte zorgverlening in verband met het Coronavirus, kunt u nu weer voor alle refractie-behandelingen bij ons terecht. De wachttijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent. In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen. We volgen de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Lees hier het meest recente nieuwsbericht >

Memira by Bergman Clinics - Amersfoort

Bij Memira Eyecenter in Amersfoort kunt u terecht voor een intakegesprek voor een lenswissel (RLE) en lensimplantaten (ICL). Tijdens uw bezoek bekijkt de arts welke behandeling het meest geschikt voor u is.

Amersfoort Memira Eyecenter
Memira Amersfoort6
Memira Amersfoort5

Wanneer u geen bril of lenzen meer wilt gebruiken, breng dan een bezoek aan Memira in Amersfoort. Bij ons kunt u refractieafwijkingen zoals bijziendheid en astigmatisme laten behandelen door middel van een ooglaserbehandeling. Komt u niet in aanmerking voor een laserbehandeling of bent u ouder dan 45 jaar, dan zijn een voorzetlenzen (ICL) of een lenswissel (RLE) een betere oplossing voor u. Op al onze behandelingen voor zichtcorrectie krijgt u 5 jaar garantie. Memira bevindt zich op 7 locaties in Nederland.

Nadat u samen met uw arts heeft bepaald welke behandeling het beste aansluit,  vindt de behandeling plaats bij Memira Eyecenter Hilversum, gevestigd op Marathon 1 in Hilversum. We bieden zeer geavanceerde behandelingen met de nieuwste apparatuur. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen of de kliniek bezoeken.

Locatie en Google maps Directions

Routebeschrijving

Met de auto:

U vindt Memira Amersfoort aan de Ruimtevaart 50-56, op Bedrijventerrein Calveen te Amersfoort. U toetst in uw navigatie Saljoet 3 in en wordt dan tot aan het pand geleid. Parkeren is gratis en mogelijk aan de achterzijde van het gebouw.

Memira Amersfoort ligt aan de Rijksweg A1 (Amsterdam – Amersfoort – Almelo), op korte afstand van de op- en afrit (nummer 13) Amersfoort-Noord.

Vanuit Amsterdam

Komend uit de richting Amsterdam, neem dan afrit 13 en ga rechtsaf de Rondweg Noord op. Sla na 200 m rechtsaf de Ruimtevaart op, u vindt Memira Eyecenter na ca. 600 m. aan uw rechterhand; dit is het laatste pand aan de Ruimtevaart. Parkeerruimte bevindt zich aan de achterzijde.

Met het openbaar vervoer:

Trein en bus

  • Vanaf Amersfoort Centraal Station neemt u buslijn 3 richting Vathorst. Frequentie: 4 x uur, de reistijd bedraagt ca. 25 minuten.
  • U stapt uit op de Rondweg Noord, bushalte Lancering.
  • Vanaf de bushalte is het ca. 850 meter, 10 – 15 minuten lopen naar Memira Eyecenter Amersfoort.

Ga voor de meest actuele reisinformatie naar www.9292.nl.

Wandelroute vanaf bushalte Lancering

  • Ga linksaf en vervolgens naar rechts de Lancering op
  • Ga linksaf de Maanlander op.
  • Na 100 m rechtsaf de Kosmonaut op.
  • Na 350 m rechtsaf om op de Kosmonaut te blijven – weg vervolgen naar Kosmonaut.
  • Vervolgens linksaf de Ruimtevaart op.
  • Na ca. 130 m vindt u Memira Eyecenter Amersfoort aan uw rechterhand.