Trustpilot

Bij Memira streven we ernaar om continu te verbeteren en daarom waarderen we de meningen van onze cliënten enorm. Niemand kan ons beter vertellen over de kwaliteit van ons werk dan onze cliënten. Daarom hebben we ervoor gekozen om Trustpilot te gebruiken om cliënten te helpen bij het vinden en delen van ervaringen/reviews.

Klantbeoordelingen vormen de kern van het concept van Trustpilot. Elke individuele beoordeling helpt andere consumenten om veilige beslissingen te nemen voordat ze een keuze maken. Iedereen kan een beoordeling schrijven op Trustpilot en alle beoordelingen zijn openbaar. Trustpilot-recensies worden op geen enkele manier gekocht of geschreven namens Memira. Het is de subjectieve ervaring van onze cliënten met Memira. Wij geloven dat dit soort openheid ons helpt ons werk te verbeteren en langdurige relaties te waarborgen.

Wat is uw ervaring met Memira?

Deel uw ervaring bij Memira met andere en mogelijk nieuwe cliënten. Uw mening is belangrijk en kan anderen helpen de juiste beslissing te nemen.
U kunt ons maximaal 5 sterren geven.

Neem bij vragen altijd contact op met ons Contact & Service Center. U kunt ons bellen op 088 9000 680 of mailen via info@memira.nl.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.