Cajsa PerssonOnze cliënten

Vind testimonial

Anne Schrama-Kiers

Anne Schrama-Kiers is Manager Operational Excellence. Ze droeg al sinds haar 8e een bril in verband met een hoge sterkte, maar kan nu zonder dankzij voorzetlenzen (ICL).

Corneel van Jaarsveld

Corneel is zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. Daarnaast is hij sportief. Hij is erg blij dat hij dankzij zijn SMILE ooglaserbehandeling verlost is van lenzen.

Christer Faith-Ell

Christer Faith-Ell is 56 jaar oud en werkt bij een bank. Hij is heel actief in zijn vrije tijd en houdt van tennis, lopen, zwemmen en fietsen. Maar de meeste tijd besteedt hij aan zijn grote hobby: zeilen.

Emilie Blom

Emilie is een actieve jonge vrouw. Zij brengt veel uren in de sportschool door en is ook vaak onderweg voor haar werk als verkoopmedewerker. Dat ze geen lenzen meer hoeft te dragen, bleek een grotere bevrijding te zijn dan ze had verwacht!

Louise Haldbo Balslev

Louise is een gepassioneerd zeilster. En brillen zijn daarbij soms heel onhandig. Daarom heeft ze besloten voor een ooglaserbehandeling te gaan en daar heeft ze zeker geen spijt van!

Kim Blandfort Christensen

Kim Blandfort Christensen is werkzaam op het gebied van communicatie en leiderschapsadvies. Hij is daarnaast ook een zeer actieve man die elke dag rent of fietst naar zijn werk. Hier vertelt Kim over zijn ervaring met de lenswisselbehandeling bij Memira.

Mie Borg-Hansen

Mie Borg-Hansen is communicatieadviseur en in haar vrije tijd zeer actief. Ze besteedt veel tijd aan hardlopen en zwemmen. Dat is de belangrijkste reden waarom ze haar zichtafwijking wilde corrigeren en om een bril of lenzen te vermijden. Hier kun je Mie’s ervaring met een lensimplantaat (ICL) bij Memira lezen.

Linda Hallberg

Als make-up artiest is het belangrijk goed details en kleuren te kunnen zien. Ik was bijziend en behoorlijk moe van al het gedoe met contactlenzen en het dragen van een bril. Bovendien was ik het zat om elk jaar veel geld uit te geven aan een bril of contactlenzen. Daarom besloot ik een afspraak te maken bij Memira.