9.0
Zorgkaart
+30
jaar ervaring
+500.000
Operaties

Lensvervanging (RLE)

Vanaf je 45e levensjaar is ooglaseren meestal niet meer de meest geschikte behandeling als je van je bril/contactlenzen af wilt. Vaak is een lensvervanging een betere oplossing.

Bij de meeste mensen ontstaat rond deze leeftijd namelijk ouderdomsverziendheid (presbyopie), waarvoor een leesbril nodig is. Met behulp van een lensvervangende behandeling, waarbij uw eigen ooglens vervangen wordt door een kunstlens, kunt u weer op meerdere afstanden scherp zien zónder (lees)bril of contactlenzen. Bijkomend voordeel is dat er na deze behandeling ook geen staar meer kan ontwikkelen in uw ogen. Levenslang plezier! Bent u jonger dan 45 jaar? Dan is ooglaseren voor u vaak de juiste keuze.

De beste behandeling voor u en uw ogen wordt tijdens een uitgebreid vooronderzoek bepaald.

Van uw bril en contactlenzen af!

Snelle en veilige behandeling

Wij corrigeren alle zichtafwijkingen

Onze methoden

Memira by Bergman Clinics maakt gebruik van een groot aantal technieken, waarvoor verschillende soorten apparatuur en werkwijzen vereist zijn. Welke behandelmethode het meest geschikt is voor uw ogen, is afhankelijk van de eigenschappen van uw ogen en wat uw verwachtingen zijn. Doordat wij als een van de weinige klinieken in Nederland alle behandelmethoden aanbieden, zijn wij in staat om de voor u meest geschikte methode te kiezen. Een van deze methoden is de behandeling door middel van de Catalys laser.

Dit is hoe het werkt

Stap 1

Boek uw tijd

Stap 2

Wij bellen jou!

Stap 3

Het onderzoek

Stap 4

Behandeling

Stap 5

Nazorg

Onze prijzen

Lensvervanging (RLE)

Prijs € 2.950 per oog

Meerprijs per oog: 
Trifocaal € 0
Cilinder € 450
Extended vision € 450
Lasergestuurd € 895


Meer over deze behandeling

ICL (Voorzetlens)

Prijs € 2.950 per oog

Meerprijs per oog: 
Cilinder € 450


Meer over deze behandeling

Extended vision lens

In sommige gevallen bent u niet geschikt voor een trifocale lens, afhankelijk van uw leefstijl en de gezondheid van uw oog kan het zijn dat de extended vision lens (bifocaal) beter bij u past. Deze lens geeft beter zicht voor in de verte en tussenafstand. Voor dichtbij heeft u in sommige gevallen nog een bril nodig. Welke lens het beste bij uw situatie past, kunt u met uw oogarts bespreken.