Voordelen van een lasergestuurde, lensvervangende behandeling

Een lensvervangende behandeling via Memira by Bergman Clinics kunt u:

  • grotendeels lasergestuurd laten uitvoeren, of
  • volledig door een arts

Lees meer over de werkwijze en de voordelen van een behandeling met de Catalys, lasergestuurde laser.

1. De behandeling met de Catalys is nauwkeuriger

De Catalys laser is een revolutionaire technologie die de nauwkeurigheid van een laser combineert met de precisie van een computergestuurd systeem. De Catalys maakt een digitale 3D kaart van uw oog en maakt aan de hand daarvan een persoonlijk behandelplan. Hierdoor wordt:

  • een zeer nauwkeurige incisie in het oog gemaakt door de laser. Door de precisie van de laser kunnen ook lage cilindersterktes worden behandeld.
  • de opening in het kapsel op exact de juiste grootte en positie gemaakt. Dit maakt dat de kunstlens beter gecentreerd en nauwkeuriger gepositioneerd kan worden.
  • en de lens wordt voorbewerkt waardoor de lensvervanging gemakkelijker is.

Deze handelingen worden handmatig uitgevoerd bij een ‘traditionele’ lensvervanging door de oogchirurg.

2. De behandeling met de Catalys is veilig

Bij de behandeling met een Catalys kiest u voor een zeer veilige techniek. De menselijke hand wordt bij de behandeling met de Catalys voor een groot deel vervangen door de nauwkeurige laser.

Met zijn precieze en nauwkeurige technologie heeft de Catalys laser een revolutie teweeggebracht in de behandeling van lensvervanging. Als u een lensvervangende behandeling nodig heeft, overweeg dan de Catalys-laser als een veilige en effectieve optie om uw gezichtsvermogen te herstellen. Met lasergestuurde lensvervanging kies je voor de meest moderne en geavanceerde behandelmethode van het moment.

De meerprijs van Catalys bij een lensvervanging bedraagt € 895,- per oog. Neem contact op voor vragen of plan direct een vooronderzoek in.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.