Over Memira by Bergman Clinics

Memira heeft inmiddels circa 60 klinieken, in Noorwegen, Zweden, Denemarken en Nederland. Onze oogartsen hebben al meer dan 400.000 ogen geopereerd.

Over Memira

Memira heeft duizenden mensen kunnen helpen aan een leven met meer vrijheid, zonder bril of lenzen.We hebben vele mijlpalen mogen vieren tijdens ons ruim 20 jarig bestaan. In 1990 voerden we in Noorwegen onze eerste laseroperatie tegen bijziendheid uit. In 1994 waren we de eersten die astigmatisme behandelden en twee jaar later behandelden we ook verziendheid met een laser.

Momenteel zijn we niet alleen de meest vooraanstaande keten van Scandinavië op het gebied van refractie chirurgie, maar ook een van de belangrijkste spelers ter wereld als het gaat om lenswisseloperaties. Onze oogartsen hebben veel ervaring opgebouwd. Gezamenlijk hebben ze meer dan 400.000 oogoperaties uitgevoerd!

Momenteel hebben wij ongeveer 60 vestigingen in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Nederland. U hoeft dus nooit heel ver te reizen om ons te bereiken.
U kunt ons telefonisch en per mail bereiken.

Bergman Clinics

Sinds 2019 is Memira eigendom van Bergman Clinics. Bergman Clinics is in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Op meer dan vijftig locaties ontvangt Bergman Clinics inmiddels meer dan 275.000 cliënten per jaar op het gebied van Bewegen, Ogen, Maag & Darm, Huid en Vaten, Uiterlijk, Hart en Vrouw. De visie van Bergman Clinics laat zich samenvatten in drie woorden: Focus, Aandacht, Resultaat. U kunt hier meer lezen over de overname van Memira door Bergman Clinics.

Neem contact met ons op

Als u meer te weten wilt komen over onze oogbehandelingen, neem dan contact met ons op. Als u in contact wilt komen met een van onze klinieken, vindt u die op de pagina Onze klinieken.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.