Ooglaseren

Ooglaserbehandelingen zijn met name geschikt voor personen jonger dan 45 jaar die bijziend (verminderd zicht in de verte) of verziend (verminderd zicht op de korte afstand) zijn. Ook een cilinderafwijking kan met ooglaseren verholpen worden.

De beste behandeling voor uw ogen wordt tijdens een uitgebreid vooronderzoek bepaald. Dit gebeurt in overleg met één van onze ervaren oogartsen. Meer informatie over het vooronderzoek vind je hier.

Memira by Bergman Clinics biedt de volgende type ooglaserbehandelingen aan:

SMILE

De snelst herstellende en meest zachtaardige ooglasermethode bij bijziendheid en cilinderafwijkingen.
Meer over SMILE

LASIK

Een vaak uitgevoerde ooglaserbehandeling bij (ouderdoms-)verziendheid. Ook goed mogelijk bij bijziendheid. Heeft een korte herstelperiode.
Meer over LASIK

Trans-PRK

Veelvuldig toegepaste behandeling bij alle refractie-afwijkingen. Heeft wel een wat langere hersteltijd.
Meer over Trans-PRK

Lasek-PRK

Wordt alleen toegepast bij grote refractie-afwijkingen en dunne hoornvliezen.
Meer over Lasek-PRK

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Waarom past Memira meerdere methodes toe?

Memira by Bergman Clinics maakt gebruik van een groot aantal ooglaseren technieken, waarvoor verschillende soorten apparatuur en werkwijzen vereist zijn. Welke behandelmethode het meest geschikt is voor uw ogen, is afhankelijk van de eigenschappen van uw ogen en uw verwachtingen. Doordat wij als een van de weinige klinieken in Nederland alle behandelmethoden aanbieden, zijn wij in staat om de voor u meest geschikte methode te kiezen.

Welke ooglaseren is geschikt voor mij?

Tijdens een uitgebreid vooronderzoek onderzoeken wij voor u of uw refractie-afwijking gecorrigeerd kan worden en welke ooglaserbehandeling voor u het meest geschikt is.