Ooglaserbehandelingen

Ooglaserbehandelingen zijn met name geschikt voor personen jonger dan 45 jaar die bijziend (verminderd zicht in de verte) of verziend (verminderd zicht op de korte afstand) zijn. Ook een cilinderafwijking kan met een ooglaserbehandeling verholpen worden.

De beste behandeling voor uw ogen wordt tijdens een uitgebreid vooronderzoek bepaald. Dit gebeurt in overleg met één van onze ervaren oogartsen.

Memira by Bergman Clinics biedt de volgende type ooglaserbehandelingen aan:

SMILE »

De snelst herstellende en meest zachtaardige ooglasermethode bij bijziendheid en cilinderafwijkingen.

LASIK »

De meest gebruikelijke ooglaserbehandeling bij (ouderdoms-)verziendheid. Ook goed mogelijk bij bijziendheid. Heeft een korte herstelperiode.

Trans-PRK »

Veelvuldig toegepaste behandeling bij alle refractie-afwijkingen. Heeft wel een wat langere hersteltijd.

Lasek-PRK »

Wordt alleen toegepast bij grote refractie-afwijkingen en dunne hoornvliezen.

PresbyMAX »

Wordt toegepast om ouderdomsverziendheid (leesbrilcorrectie) te corrigeren bij personen tussen de 45 en 55 jaar die daarnaast ook een verte-sterkte hebben.

Waarom past Memira meerdere methodes toe?

Memira by Bergman Clinics maakt gebruik van een groot aantal technieken, waarvoor verschillende soorten apparatuur en werkwijzen vereist zijn. Welke behandelmethode het meest geschikt is voor uw ogen, is afhankelijk van de eigenschappen van uw ogen en uw verwachtingen. Doordat wij als een van de weinige klinieken in Nederland alle behandelmethoden aanbieden, zijn wij in staat om de voor u meest geschikte methode te kiezen.

Welke ooglaserbehandeling is geschikt voor mij?

Tijdens een uitgebreid vooronderzoek onderzoeken wij of u of uw refractie-afwijking gecorrigeerd kan worden en welke ooglaserbehandeling voor u het meest geschikt is.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.