Antoine Schimmel

Werk:

Ambtenaar

Klacht:

Ouderdomsverziendheid

Behandeling:

Lensvervanging (RLE)

Antoine kon tot 40 jaar goed zien en lezen. Daarna werd het zicht aanzienlijk slechter en moest hij over op het dragen van een bril. Het dragen van een bril heeft hij altijd als zeer onprettig ervaren. Helaas brachten zachte lenzen voor hem ook niet de gewenste uitkomst. Het was dus de hoogste tijd voor een volgende stap.

‘Wat vooraf een droombeeld was, werd door Memira tot werkelijkheid gebracht.’

Antoine

Antoine was al langere tijd op zoek naar een oplossing voor een vervanging van het dragen van een bril. Zo’n twee jaar geleden is hij zich dan ook actief gaan oriënteren wat betreft de mogelijkheden, met de daarbij horende kosten. Hij heeft na uitgebreid te zijn geïnformeerd, recensies te hebben gelezen en goede ervaringen van enkele kennissen te hebben vernomen, besloten om voor een RLEbehandeling bij Memira By Bergman Clinics te gaan. Dit bleek voor hem de juiste keuze.

Op de dag van het vooronderzoek werd hij vriendelijk ontvangen en voelde hij zich direct op zijn gemak. Het onderzoek zelf werd kundig uitgevoerd en duidelijk toegelicht.

Na een goed gesprek met de arts over alle voor en tegens kon hij al snel terecht voor de behandeling. Hij was niet nerveus om deze te ondergaan. Het aangeboden roesje was voor hem persoonlijk niet nodig. Tijdens de behandeling werd elke handeling gemeld en toegelicht door de arts, dit heeft hij als zeer prettig ervaren. De behandeling was pijnloos en snel achter de rug.

De dag na de behandeling werd hij netjes op de afgesproken tijd gebeld en kon hij alles doorspreken. Er was alle ruimte voor vragen en opmerkingen. Een week na de behandeling volgde een eerste onderzoek waarin grondig werd gekeken naar het herstel van het oog en de kwaliteit van het zicht. Van pijn was geen sprake, het resultaat na een week was al zeer goed en zal nog steeds iets verbeteren.