Danielle Pex-van Vugt

Werk:

Recruitment Coördinator

Klacht:

Bijziendheid / astigmatisme

Behandeling:

LASIK

Voor Danielle, als moeder van twee jonge kinderen, was haar bril vaak een bron van frustratie. Van het beslaan van – , tot aan constante vegen en viezigheid op brillenglazen. Het gemak van een helder zicht na een LASIK ooglaserbehandeling heeft haar leven als moeder, ongeacht het weer of de situatie, enorm vergemakkelijkt.

‘Mijn nieuwe blik op de wereld is helderder dan ooit, dankzij Memira by Bergman Clinics.’

Danielle

Toen Danielle zag hoeveel vreugde haar moeder haalde uit haar lensvervanging bij Memira by Bergman Clinics zo’n 2 jaar geleden, is het balletje gaan rollen en wist ze dat het tijd was om afscheid te nemen van haar bril.

De goede reputatie van Memira en de toegewijde specialisten gaven haar het vertrouwen dat ze in goede handen was. ‘Het was een logische keuze; de naam straalt kwaliteit uit en mijn moeders positieve ervaring was het laatste duwtje dat ik nodig had.’

Het vooronderzoek heeft ze ook als een soepel proces ervaren. Alles wordt van te voren allemaal tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak met je doorgenomen.

De dag van haar LASIK ooglaserbehandeling voelde voor Danielle als een mix van zenuwen en opwinding. Uiteindelijk bleek het met voldoende rust, volgens het druppelschema en een paar paracetamol, goed te doen. Elk uur voelde ze zich beter en groeide haar blijdschap met de minuut. De behandeling zelf was pijnloos, maar het idee dat het toch de ogen betreft, zorgde voor wat spanning. Echter, stelde de ervaren oogarts haar gerust, en gaf de vriendelijke en behulpzame sfeer haar het vertrouwen dat ze in goede handen was. Het resultaat was precies waar ze op had gehoopt!

Bij de controle, de dag na de laserbehandeling kwam het goede nieuws dat ze met een oog al beter zag dan ooit tevoren met haar bril. Geweldig nieuws! Per dag verbeterde haar zicht en begon ze steeds helderder en scherper te zien. Een transformatie die haar er altijd aan zal herinneren hoeveel fijner en makkelijker het leven zonder bril is. ‘Het gemak van heeft mijn leven als moeder enorm vergemakkelijkt’.