Corneel van Jaarsveld

Corneel is zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. Daarnaast is hij sportief. Hij is erg blij dat hij dankzij zijn SMILE ooglaserbehandeling verlost is van lenzen.

De SMILE ooglaserbehandeling is een ontspannen maar zeer professionele medische behandeling!

Reden behandeling 


Het dragen van lenzen is vaak ongemakkelijk met diverse sportieve activiteiten.

Voor de behandeling


Ik ben erg goed geadviseerd tijdens mijn intake gesprek in ‘s Hertogenbosch. Daar werd voor mij snel duidelijk dat de SMILE-behandeling voor mij een goede match was en ik hoefde niet lang na te denken voor ik besloot de behandeling te ondergaan. Het team van Memira geeft de mogelijkheden duidelijk aan en is helder in de communicatie over de impact die de behandeling heeft op je dagelijks leven (wat overigens erg mee valt). Daardoor maakte ik gemakkelijk een afweging voor mezelf.

Dag van de behandeling / In de kliniek


Ik heb weinig zenuwen ervaren en heb rustig de stukken doorgelezen ter voorbereiding. De kliniek in Hilversum is een erg fijne plek waar je gemakkelijk tot rust komt en ik heel ontspannen aan de behandeling begon. Ik had voor mijn gevoel alle informatie, al is het wel even spannend op het moment dat het echt gaat beginnen. Ook na de behandeling ontving ik enkele fijne tips die me de eerste dagen hebben geholpen.  

Na de behandeling


In de uren na de behandeling heb ik wat ongemak ervaren, mijn ogen waren pijnlijk en ik ben vroeg naar bed gegaan. Gelukkig was mijn behandeling aan het einde van de middag, dus heb ik niet lang met de klachten gelopen. De volgende dag waren de klachten minimaal en heb ik al zelf kunnen rijden naar mijn controle afspraak!