Emilie Blom

Emilie is een actieve jonge vrouw. Zij brengt veel uren in de sportschool door en is ook vaak onderweg voor haar werk als verkoopmedewerker. Dat ze geen lenzen meer hoeft te dragen, bleek een grotere bevrijding te zijn dan ze had verwacht!

Het resultaat is boven alle verwachtingen. Ik zie beter dan ik ooit heb gedaan.

Moe van lenzen

Ik koos ervoor om mijn oogsterkte te corrigeren door middel van een Lasik – ooglaserbehandeling. Vaak werd ik moe van lenzen dragen en lang heb ik rondgelopen met het idee dat ik hier niet zoveel aan kon doen. Toen ik ontdekte dat deze oplossing bestond dacht ik: “Ik moet er absoluut iets aan doen!”

Zenuwachtig? Zeer!

Natuurlijk was ik erg nerveus! Wie zou dat niet zijn als ze hun ogen laten laseren? Maar het ging zo goed en toen ik klaar was, voelde het alsof er maar twee minuten waren verstreken, hoewel het eigenlijk ongeveer een half uur duurde. De operatie zelf deed helemaal geen pijn, hoogstens een beetje ongemakkelijk. Je kunt het vergelijken met het snijden van uien.

Emilie Blom

Werk:
Verkoper

Klacht:
Bijziendheid / astigmatisme

Behandeling:
LASIK

Leeftijd op moment van uw behandeling:
25 jaar

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Meerdere klanten

Anne Schrama-Kiers

Anne Schrama-Kiers

Manager Operational Excellence

Anne Schrama-Kiers is Manager Operational Excellence. Ze droeg al sinds haar 8e een bril in verband met een hoge sterkte, maar kan nu zonder dankzij voorzetlenzen (ICL).

Corneel van Jaarsveld

Corneel van Jaarsveld

Zelfstandig ondernemer (evenementen bureau)

Corneel is zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. Daarnaast is hij sportief. Hij is erg blij dat hij dankzij zijn SMILE ooglaserbehandeling verlost is van lenzen.

Christer Faith-Ell

Christer Faith-Ell

Bankier

Christer Faith-Ell is 56 jaar oud en werkt bij een bank. Hij is heel actief in zijn vrije tijd en houdt van tennis, lopen, zwemmen en fietsen. Maar de meeste tijd besteedt hij aan zijn grote hobby: zeilen.