Kim Blandfort Christensen

Kim Blandfort Christensen is werkzaam op het gebied van communicatie en leiderschapsadvies. Hij is daarnaast ook een zeer actieve man die elke dag rent of fietst naar zijn werk. Hier vertelt Kim over zijn ervaring met de lenswisselbehandeling bij Memira.

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het niet meer nodig hebben van een bril en lenzen tijdens het hardlopen of fietsen is fantastisch!

Ooglaserbehandelingen en lensimplantaties _Kim_Blandfort_Christensen_Lenswissel

Alledaagse problemen

Het is belangrijk voor mij om goed zicht te hebben wanneer ik schakel tussen kijken in de verte en kijken naar mijn computer. Ik koos er daarom voor om een ​​lenswisselingbehandeling te doen bij Memira, toen het ongemakkelijk begon te voelen om steeds te schakelen tussen bril en lenzen om goed zicht te hebben bij alles wat ik doe; werken, hardlopen en fietsen. Voor mij voelde het als een natuurlijke keuze om hier iets aan te laten doen.

Vooronderzoek

Ik dacht er al lang over na om een ​​vooronderzoek te laten doen om te zien of het mogelijk was om een ​​lenswissel te laten doen. Toen ik informatie van Memira ontving, ben ik vervolgens in actie gekomen en heb ik mijn vooronderzoek geboekt. Ik kreeg informatie van de optometrist over het gehele proces voor, tijdens en na de operatie. Ik kreeg ook goede informatie over de risico’s. Na alle metingen vertelde de optometrist me welke resultaten ik zou kunnen verwachten. Dit was dat ik zonder mijn bril en lenzen zou kunnen, maar niet het zicht terug zou krijgen dat ik als tiener had. Maar dat was ook niet echt wat ik had verwacht. Ik kreeg een goed beeld van Memira tijdens het onderzoek en voelde dat ik in goede handen was. Daarna las ik me nog wat meer in  op het internet en vervolgens besloot ik om de operatie te plannen.

In de kliniek

De dag dat ik geopereerd moest worden, kwam ik vol goede moed naar de kliniek. Er ​​werd verteld wat er de komende uren zou gebeuren. Daarna werd de routine gestart. Twee uur later stond ik alweer op straat en was mijn zicht beter dan toen ik binnen kwam. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Gewoon weer kunnen hardlopen zonder bril of lenzen is heerlijk!

Na de behandeling

Bij de nacontrole vertelde de optometrist me dat het resultaat goed was, maar dat het mogelijk zou zijn om nog beter zicht te krijgen door een aanvullende laserbehandeling. Ik wist al uit het  vooronderzoek dat een bepaald percentage dit soms nodig heeft. Mijn laserbehandeling is nu gepland en ik kijk ernaar uit om binnenkort nog beter te zien!

Kim Blandfort Christensen

Werk:
Consultant en fietser

Klacht:
Ouderdomsverziendheid

Behandeling:
Lensvervanging (RLE)

Leeftijd op moment van uw behandeling:
53 jaar

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Meerdere klanten

Minke Heidema

Minke Heidema

Marketeer

Minke Heidema Minke Heidema is marketeer. Ze was bijziend met daarbij een cilinderafwijking. De ooglaserbehandeling is haar alles meegevallen en ze is heel blij met het resultaat! Reden behandeling Tijdens…

Klacht: Bijziendheid / Cilinderafwijking
Behandeling: SMILE
Anne Schrama-Kiers

Anne Schrama-Kiers

Manager Operational Excellence

Anne Schrama-Kiers Anne Schrama-Kiers is Manager Operational Excellence. Ze droeg al sinds haar 8e een bril in verband met een hoge sterkte, maar kan nu zonder dankzij voorzetlenzen (ICL). Reden…

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: Voorzetlenzen (ICL)
Corneel van Jaarsveld

Corneel van Jaarsveld

Zelfstandig ondernemer (evenementen bureau)

Corneel van Jaarsveld Corneel is zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. Daarnaast is hij sportief. Hij is erg blij dat hij dankzij zijn SMILE ooglaserbehandeling verlost is van lenzen. Reden behandeling …

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: SMILE