Kim Veldhoen

Kim Veldhoen ervaarde veel ongemak van haar bril en lenzen met een hoge afwijking. Dit in combinatie met de jaarlijkse kosten, deed haar besluiten om te kiezen voor voortzetlenzen (ICL)

Reden behandeling

  • Ongemak van gebruik van bril en lenzen met sterkte -11.

Voor de behandeling

Door mijn sterke afwijking, -11, en het geld en tijd dat ik jaarlijks kwijt was aan nieuwe lenzen, vloeistof, brilglazen, oogcontroles, etc. heb ik gekeken of ik mijn ogen kon laten laseren. Helaas waren mijn ogen daar te slecht voor, maar kon er wel gekozen worden voor een voorzetlens implantatie.

Door aanbeveling van een familie lid ben ik bij Memira by Bergman Clinics terecht gekomen. Mijn eerste bezoek aan de kliniek was voor de quick test toen ik 21 was. Hier is toen globaal vastgesteld dat ik genoeg ruimte zou hebben voor een lensimplantatie, waardoor mijn keuze meteen gemaakt was.

Tijdens het vooronderzoek waren de uiteindelijke lenzen besteld, deze kwamen een stuk sneller aan dan verwacht waardoor ik supersnel een datum doorkreeg dat de eerste operatie zou kunnen plaatsvinden.

Goed, professioneel en zorgzaam team dat veel aandacht voor zijn cliënten heeft.

Dag van de behandeling / In de kliniek

Ik had als voorbereiding alles gedaan wat mij verteld werd te doen voor de operatie, daarnaast heb ik verder niets extra’s gedaan. Ik was niet zenuwachtig voor de operatie of het herstelproces, alles was mij duidelijk uitgelegd. De behandeling ging goed. Omdat ik was afgezet door mijn moeder kon ik, na de behandeling, in de wachtkamer aan mijn studie zitten werken tot het tijd was voor de controle.

Na de behandeling

Door de bouw van mijn oog had ik de eerste operatie wel wat complicaties, voornamelijk een te hoge oogdruk waardoor ik mij zeer onwel voelde. Gelukkig was ik al in het gebouw aanwezig en kon ik daardoor meteen geholpen worden door de arts, dokter Ly.

Ik ben zeer tevreden met hoe de arts de complicaties heeft aangepakt. Ik ben niet eerder weggestuurd totdat de arts er een goed gevoel over had en er zijn goede voorzorgsmaatregelen voor de tweede operatie genomen. Dat is zeker een plus punt.

Ik ben tot nu toe zeer tevreden met het resultaat en heel blij dat ik van mijn lenzen en bril af ben.

Kim Veldhoen

Werk:
Student

Klacht:
Bijziendheid

Behandeling:
Voorzetlenzen (ICL)

Leeftijd op moment van uw behandeling:
24 jaar

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Meerdere klanten

Minke Heidema

Minke Heidema

Marketeer

Minke Heidema Minke Heidema is marketeer. Ze was bijziend met daarbij een cilinderafwijking. De ooglaserbehandeling is haar alles meegevallen en ze is heel blij met het resultaat! Reden behandeling Tijdens…

Klacht: Bijziendheid / Cilinderafwijking
Behandeling: SMILE
Anne Schrama-Kiers

Anne Schrama-Kiers

Manager Operational Excellence

Anne Schrama-Kiers Anne Schrama-Kiers is Manager Operational Excellence. Ze droeg al sinds haar 8e een bril in verband met een hoge sterkte, maar kan nu zonder dankzij voorzetlenzen (ICL). Reden…

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: Voorzetlenzen (ICL)
Corneel van Jaarsveld

Corneel van Jaarsveld

Zelfstandig ondernemer (evenementen bureau)

Corneel van Jaarsveld Corneel is zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. Daarnaast is hij sportief. Hij is erg blij dat hij dankzij zijn SMILE ooglaserbehandeling verlost is van lenzen. Reden behandeling …

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: SMILE