Louise Haldbo Balslev

Louise is een gepassioneerd zeilster. En brillen zijn daarbij soms heel onhandig. Daarom heeft ze besloten voor een ooglaserbehandeling te gaan en daar heeft ze zeker geen spijt van!

De sfeer tijdens mijn behandeling was prettig. Heel rustig en aangenaam. Dat is fijn, want ik was toch wel een beetje nerveus. Het gaat tenslotte wel om je ogen! Dat is toch heel anders dan een bezoekje aan de kapper. Het hele proces is goed verlopen en ik ben blij met het resultaat.

Zeilen met een bril

Naast zeilen in mijn vrije tijd, doe ik het ook professioneel. Een bril is dan heel onhandig! Als je tijdens het zeilen water over je hoofd krijgt – wat regelmatig gebeurt – of als het regenachtig weer is, zie je niets! Contactlenzen vind ik zelf niet prettig, dus mijn bril is altijd onhandige last in mijn leven.

De dag voor de behandeling

De dag voor de behandeling begon ik na te denken over wat er precies zou gaan gebeuren. Ik heb me toen op de website van Memira nog een keer ingelezen. Eigenlijk was ik vrij snel gerustgesteld toen ik las dat de behandeling zo voorbij zou zijn. Ook vond ik het wel fijn om vooraf te lezen wat er precies gaat gebeuren tijdens de behandeling.

De dag van de behandeling

De dag dat ik mijn laserbehandeling had , kwam ik naar de kliniek en werd ik ontvangen door een aantal ongelooflijk aardige mensen. Het voelde alsof ik daar de enige was. Ze hadden echt aandacht voor me. Heel fijn, zeker omdat ik kon zien dat er nog veel meer waren die op dezelfde dag zouden worden behandeld. Ik had echt het gevoel dat ik in veilige handen was! Het was een zeer professionele, rustige, aangename sfeer. Goed, want je bent natuurlijk een beetje nerveus – het gaat tenslotte om de ogen. Het is niet zoals naar de kapper gaan. De behandeling zelf verliep ook goed. Na de behandeling ben ik een paar uur in de kliniek gebleven. Vervolgens heb ik de trein naar huis gepakt met een zonnebril op. Het was zonnig die dag. Dat zonlicht is niet zo prettig dan! Maar het was het zeker waard – toen ik de kliniek verliet kon ik meteen prima zien – een absoluut ongelooflijke, gekke ervaring!

Louise Haldbo Balslev, Seglare

Louise Haldbo Balslev

Werk:
Zeilster

Behandeling:
LASIK

Leeftijd op moment van uw behandeling:
37 jaar

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Meerdere klanten

Minke Heidema

Minke Heidema

Marketeer

Minke Heidema Minke Heidema is marketeer. Ze was bijziend met daarbij een cilinderafwijking. De ooglaserbehandeling is haar alles meegevallen en ze is heel blij met het resultaat! Reden behandeling Tijdens…

Klacht: Bijziendheid / Cilinderafwijking
Behandeling: SMILE
Anne Schrama-Kiers

Anne Schrama-Kiers

Manager Operational Excellence

Anne Schrama-Kiers Anne Schrama-Kiers is Manager Operational Excellence. Ze droeg al sinds haar 8e een bril in verband met een hoge sterkte, maar kan nu zonder dankzij voorzetlenzen (ICL). Reden…

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: Voorzetlenzen (ICL)
Corneel van Jaarsveld

Corneel van Jaarsveld

Zelfstandig ondernemer (evenementen bureau)

Corneel van Jaarsveld Corneel is zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. Daarnaast is hij sportief. Hij is erg blij dat hij dankzij zijn SMILE ooglaserbehandeling verlost is van lenzen. Reden behandeling …

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: SMILE