Mie Borg-Hansen

Mie Borg-Hansen is communicatieadviseur en in haar vrije tijd zeer actief. Ze besteedt veel tijd aan hardlopen en zwemmen. Dat is de belangrijkste reden waarom ze haar zichtafwijking wilde corrigeren en om een bril of lenzen te vermijden. Hier kun je Mie’s ervaring met een lensimplantaat (ICL) bij Memira lezen.

Nu kan ik precies doen wat ik wil, zonder erover na te hoeven denken. Mijn goede zicht zorgt ervoor dat ik in mijn dagelijkse leven kan doen en laten wat ik wil.

Sporten met een hoge sterkte

Ik doe veel aan sport, waaronder hardlopen en zwemmen. In het verleden heb ik veel problemen gehad tijdens het sporten door mijn slechte zicht. Tijdens zwemmen kan ik bijvoorbeeld geen bril of lenzen dragen waardoor ik duizelig word. Daarom heb ik ervoor gekozen om een behandeling te ondergaan bij Memira.

Het onderzoek en de operatie

Toen ik alle testen had ondergaan, bleek dat mijn hoornvliezen te dun waren om veilig mijn ogen te kunnen laseren. Daarnaast was mijn sterkte te hoog voor een ooglaserbehandeling om echt goed resultaat te behalen. Hierbij werd ik geadviseerd om een voorzetlens te plaatsen.  Ik wist niet wat lensimplantaten waren, maar doordat ik een goede uitleg en brochure meekreeg werden al mijn vragen goed beantwoord. Het was duidelijk en het voelde als een goede keuze.

Toen ik geopereerd moest worden, was ik erg nerveus. Gelukkig zou de operatie ‘s ochtends plaatsvinden, dus ik hoefde er niet veel over na te denken. Onmiddellijk toen ik de kliniek binnenkwam, verdween alle angst. Ik voelde dat ik in goede handen was en zeer goede zorg kreeg van zowel de chirurg als de verpleegkundige. Voordat ze begonnen met de behandeling kreeg een duidelijke uitleg.

Het was zo onwerkelijk – ik kon elk detail zien

Na de operatie was het onwerkelijk. Slechts twee minuten nadat de chirurg klaar was, kon ik plotseling alle details zien. Ik zag dat er een kleine rode knop op zijn instrument zat en ik kon zelfs een kleine tekst lezen op de kast aan het uiteinde van de operatiekamer! Toen ik de operatiekamer uitliep, was alles helder en duidelijk. Het voelde onwerkelijk en dat doet het nog steeds.

Het resultaat is veel beter dan ik had verwacht. Ik had mij voorbereid dat ik na de behandeling een tijdje nog een bril of lenzen moest dragen, maar ik kon meteen al goed zien.  Ik zou lensimplantaten willen aanbevelen aan mensen met hoge sterkte en waar ooglaseren niet mogelijk is. Een voordeel is ook dat de geïmplanteerde lenzen indien nodig in de toekomst weer verwijderd kunnen worden.

Het is een onbeschrijfelijke ervaring om goed zicht te krijgen zonder veel complicaties. Dus als je erover nadenkt om het al dan niet te doen, raad ik zeker aan om het te doen.

Mie Borg-Hansen

Werk:
Communicatieadviseur

Behandeling:
Voorzetlenzen (ICL)

Leeftijd op moment van uw behandeling:
26 jaar

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Meerdere klanten

Minke Heidema

Minke Heidema

Marketeer

Minke Heidema Minke Heidema is marketeer. Ze was bijziend met daarbij een cilinderafwijking. De ooglaserbehandeling is haar alles meegevallen en ze is heel blij met het resultaat! Reden behandeling Tijdens…

Klacht: Bijziendheid / Cilinderafwijking
Behandeling: SMILE
Anne Schrama-Kiers

Anne Schrama-Kiers

Manager Operational Excellence

Anne Schrama-Kiers Anne Schrama-Kiers is Manager Operational Excellence. Ze droeg al sinds haar 8e een bril in verband met een hoge sterkte, maar kan nu zonder dankzij voorzetlenzen (ICL). Reden…

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: Voorzetlenzen (ICL)
Corneel van Jaarsveld

Corneel van Jaarsveld

Zelfstandig ondernemer (evenementen bureau)

Corneel van Jaarsveld Corneel is zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche. Daarnaast is hij sportief. Hij is erg blij dat hij dankzij zijn SMILE ooglaserbehandeling verlost is van lenzen. Reden behandeling …

Klacht: Bijziendheid
Behandeling: SMILE