Nigel van der Horst

Werk:

online lifestyle -en fitness coach & influencer

Klacht:

Bijziendheid

Behandeling:

TransPRK

Nigel is een online lifestyle -en fitness coach & influencer. Omdat hij daarnaast veel sport en daarbij vooral niet meer wilde nadenken over gedoe met lenzen en of bril, heeft hij de keuze gemaakt om tot een TRANS-PRK ooglaserbehandeling over te gaan.

‘ Het intakeproces verliep heel vlot, voor mij voelde het daarnaast heel vertrouwd en comfortabel.’

Nigel

Nigel onderging veel ongemakken tijdens het dragen van lezen. Hij had veel last van droge ogen, zo nu en dan scheurtjes in lenzen en moest hierdoor vaker dan gewenst een bril dragen.

De keuze voor Memira By Bergman Clinics was voor hem snel gemaakt. Het intakeproces verliep heel vlot, voelde daarnaast ook vertrouwd en comfortabel. ‘Ik heb eigenlijk ook enkel goede feedback over Memira By Bergman Clinics vernomen.’

Er was zeker een bepaalde spanning aanwezig op de dag van zijn behandeling. Toch was hij heel zeker van zijn zaak omdat alles aangaande de behandeling vooraf heel duidelijk is uitgelegd en de oogarts heel attent was. ‘Hij zorgde er echt voor dat ik mij iedere seconde op mijn gemak voelde.’

De controles, met duidelijke en professionele uitleg, zijn door Nigel ook als prettig ervaren. Gezien hij een Trans-PRK ooglaserbehandeling heeft gehad, duurt het volledig herstel iets langer. Hij is nu 1,5 maand verder en merkt ten op zichte van de eerste weken al aanzienlijk verschil. Na drie maanden is het zicht vaak helemaal stabiel.