Garantie voorwaarden

U heeft besloten om uw zicht te laten corrigeren bij Memira by Bergman Clinics. In goed overleg met het specialistisch team heeft u na een uitgebreid vooronderzoek gekozen voor de meest geschikte behandeling voor uw ogen. Hoewel uitkomsten van de behandeling vooraf zeer goed te voorspellen zijn, kan het in uitzonderlijke gevallen wel eens voorkomen dat het gewenste resultaat niet geheel wordt behaald. Dit is mogelijk omdat de natuurlijke genezing van het oog nooit helemaal voorspelbaar is. Ook kan het voorkomen dat uw ogen toch niet helemaal stabiel waren en nog wat achteruit gaan in sterkte. Mocht dit het geval zijn, wordt dit meestal in de eerste maanden na uw behandeling duidelijk.

Unieke levenslange garantie

Omdat wij pas tevreden zijn als u dat bent, hanteert Memira by Bergman Clinics een unieke levenslange garantie. Dit houdt in dat al uw controles en aanvullende behandelingen na uw ooglaserbehandeling of lensimplantatie te allen tijde geheel bij de prijs inbegrepen zijn.

Voorwaarden

Er is wel een aantal voorwaarden van toepassing op de levenslange garantie. Deze hebben wij hieronder uitgeschreven, zodat hierover geen verwarring kan ontstaan:

  • In geval van een nabehandeling dient deze noodzakelijk te zijn, medisch verantwoord en een soortgelijke behandeling als de initiële behandeling.
  • Aanvullende behandelingen dienen met laser te kunnen worden uitgevoerd.
  • Het opvolgen van de leefregels en adviezen gerelateerd aan uw behandeling, welke worden voorgeschreven in de documentatie en worden toegelicht door de arts en / of optometrist.
  •  Complete nazorg inclusief alle controles, mits de nazorg conform beleid* wordt nageleefd in het eerste jaar van de behandeling.
  • De te corrigeren sterkte moet meer dan + of – 0,5 dioptrie bedragen en technisch uitvoerbaar zijn.
  • Aanvullende behandelingen worden enkel uitgevoerd wanneer de verandering van de sterkte niet wordt veroorzaakt door andere oogheelkundige afwijkingen, zoals bijvoorbeeld staar.

*Betreft alle noodzakelijke controles en correct gebruik van de voorgeschreven medicatie.

Nabehandeling

Mocht u besluiten om tot een nabehandeling over te gaan, is dit ook kosteloos mits het een nabehandeling op de initiële behandeling betreft.

Vragen

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons Contact & Service Center.

Contactformulier

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.