Een ooglaserbehandeling voor iedereen – van piloot tot ouders van kleine kinderen

Het laseren van ogen is een snelle en veilige behandeling om visuele beperkingen te corrigeren. Wij corrigeren een min- of plussterkte en cilinderafwijkingen. Bij Memira by Bergman Clinics behandelen we verschillende cliënten met ieder z’n eigen redenen. De één wil meer gemak in het dagelijkse leven. De ander wil de vrijheid ervaren van sporten zonder bril of lenzen. Of kiezen voor een ooglaserbehandeling vanwege hoge keuringseisen bij hun beroep. Of je nu piloot, sporter, hovenier, verpleegkundige, sterren chef of winkelier bent, iedereen heeft een gemeenschappelijk doel. De vrijheid ervaren van een leven zonder bril of lenzen.

Zichtnormen op professioneel gebied

Er zijn beroepen met zeer hoge toelatingseisen voor zicht, zoals piloten, spoorwegpersoneel en mariniers. Voor deze beroepen is het toegestaan om een ooglaserbehandeling te ondergaan om aan de strenge toelatingseisen te voldoen. Het maakt ons erg trots dat wij een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van de professionele dromen van onze cliënten. Wij behandelen de zichtafwijking zodat onze cliënt weer een stap dichterbij zijn of haar droom is. 

Tijdens het sporten is een goed gezichtsvermogen ook erg belangrijk. Hier kan een bril of contactlenzen een obstakel zijn. Zo ook bij wereldrecordhouder polsstokhoogspringen Armand Duplantis. Na zijn ooglaserbehandeling bij Memira by Bergman Clinics ervaart hij het gemak van een leven zonder bril en lenzen tijdens trainingen en wedstrijden.

Het dagelijks leven na de ooglaserbehandeling

Natuurlijk is een ooglaserbehandeling niet alleen voor topsporters en piloten of mariniers. Veel mensen die we behandelen is op zoek naar meer vrijheid en meer gemak in het dagelijks leven. 

  • ‘s Ochtends wakker worden en meteen helder kunnen zien, zonder naar een bril te grijpen of afhankelijk te zijn van lenzen. 
  • Geen ontstoken ogen meer door vieze contactlenzen. 
  • Of de vrijheid om met de kinderen te kunnen spelen zonder bang te hoeven zijn dat de bril breekt. 

Precies die vrijheid is wat wij onze klanten willen laten ervaren!

Vereisten voor behandeling

Download informatiebrochure

Vestiging
Ik ben
Ik wil graag telefonisch benaderd worden voor meer informatie of het inplannen van een vooronderzoek.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Bij Memira by Bergman Clinics kunnen we bijna iedereen met een zichtafwijking behandelen. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een behandeling en welke methode het beste bij u past, doen wij een vooronderzoek in een van onze klinieken in Amsterdam, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch, Hilversum, Rijswijk en Zwolle. Maak een afspraak voor een kliniek bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen