Elf zaken die u niet zult missen na een ooglaserbehandeling

Zoals veel mensen in Nederland al ontdekt hebben, kan een ooglaserbehandeling  ervoor zorgen dat u al die vervelende oogproblemen kwijt raakt en u echt van de zomer kunt genieten. Memira by Bergman Clinics biedt alle mogelijke behandelingen aan. Hierdoor kunnen we de behandeling kiezen die het beste bij u en uw ogen past.

1. Baden en zwemmen met contactlenzen

1

Wie wil er niet graag een duik in het water nemen zonder te hoeven nadenken over het verliezen van zijn bril? Veel mensen gebruiken liever lenzen. Maar zoals u waarschijnlijk weet, is zwemmen met contactlenzen niet echt een goed idee, zelfs niet als u uw ogen sluit. Als u zich als een vis in het water voelt, is een ooglaserbehandeling daarom de enige juiste oplossing!

2. Lenzenvloeistof is op

3

Wie zegt  dat de zomer “het seizoen van de vrijheid” is? Voor veel mensen kan dat kloppen, maar als u 24/7 uw lenzen moet controleren, hoe vrij bent u dan? Er altijd aan moeten denken dat u lenzen en vloeistof meeneemt is op zijn minst gezegd lastig. Bovendien is de hygiëne niet altijd optimaal om te voorkomen dat uw ogen geïrriteerd raken. Na een ooglaserbehandeling kunt u uw vroegere zorgen en klachten vergeten.

3. Brillen die kapot gaan

4

Van de rotsen afspringen? Een spectaculaire redding in een geïmproviseerd voetbaldoel op het strand? Zodra u vleugels krijgt, bevindt uw bril zich in de gevarenzone. U kunt het beschouwen als een nadeel waar u gewoon rekening mee moet houden. Helaas gebeuren deze dingen meestal op een moment dat het slecht uitkomt. Er zijn natuurlijk ook opticiens op uw vakantieadres, maar hoe leuk is het om daar uw kostbare tijd door te brengen?

4. Vermoeide ogen met lenzen

5 (2)

Huilt u? O nee, het zijn alleen maar mijn lenzen … De zomer is in veel opzichten fantastisch, maar een deel van uw lichaam is het daar niet mee eens. Uw ogen worden dan extra blootgesteld aan zonlicht, tocht, zout water en stof. Veel mensen hebben de ervaring dat ogen met contactlenzen gemakkelijk geïrriteerd raken, vooral als u op reis bent en de lenzen niet zo vaak schoonmaakt als normaal. Contactlenzen kunnen de ogen ook beschermen, maar een fraaie, polariserende zonnebril is toch echt beter.

5. Een dure zonnebril op sterkte

6

Voor veel mensen is de zomer de perfecte gelegenheid om hun uiterlijk te verbeteren door een coole zonnebril op te zetten. Helaas geldt dat niet voor iedereen. U hebt slechts de keuze tussen zo’n belachelijke clip-on-zonnebril – u weet wel, zo eentje als uw vader vroeger op had tijdens de gezinsvakanties met de auto – of investeren in een peperdure zonnebril op sterkte, waarmee u dan vervolgens minstens een aantal jaar mee moet doen. En dat modelletje is na een paar jaar niet altijd meer heel hip…

6. U mooi maken voor een feestje

2

De zomer is gemaakt voor heerlijke, lange feesten in de buitenlucht. Dat is perfect als u haviksogen hebt, maar voor ons, gewone stervelingen met wat mindere ogen, kan een nachtelijk feest gevaarlijk zijn als u niet uw bril of contactlenzen draagt. Hebt u per ongeluk niet de prins gekust, maar een kikker? Dat risico vermindert aanzienlijk als u ook zonder lenzen of bril goed zicht heeft.

7. Krassen op de bril door zand

7

Een bril en zand, dat is zoiets als Gandalf en Sauron of Sherlock en Moriarty. Ze passen niet goed bij elkaar, zo simpel is het. In de strijd tegen de natuurkrachten wordt het zand meestal met een poetsdoekje weggeveegd. Maar dat is niet helemaal geslaagd; we kennen het resultaat maar al te goed: krassen. En as u uw bril dan ook nog met zeewater schoonmaakt, wordt hij juist vies en is hij niet meer schoon te krijgen.

8. Het zielige poetsdoekje

Het zielige poetsdoekje

Warme lucht, stoffige zandwegen, hier en daar wat waterdruppels: de zomer zet zich als het ware op uw bril vast, meestal in recordtempo. Het antwoord is uiteraard: poetsen, poetsen, poetsen… Maar naarmate uw brillendoekje viezer wordt, verspreidt het vuil zich steeds meer, tot de hele bril smerig is. En dat is toch niet echt de bedoeling?

9. Fraaie make-up zonder bril?

9

Voor minstens de helft van de bevolking is dit een van de grote en onopgeloste mysteries van het leven. Zonder bril goed make-up aanbrengen is praktisch onmogelijk – tenzij u eruit wilt zien als iemand uit Walking Dead. Make-up aanbrengen MET een bril op is bijna even moeilijk. En om het allemaal nog wat erger te maken: u weet wellicht dat vervuilen met make-up een snelle manier is om uw contactlenzen kapot te maken?

10. Een lens op de dansvloer laten vallen

Een lens op de dansvloer laten vallen

Als er ooit een top tien zou worden gemaakt van de meest vergezochte uitvindingen in de wereldgeschiedenis, dan staan contactlenzen vast ergens bovenaan. (Niet dat iemand ze zou zien, maar toch.) Als u ooit uw contactlenzen hebt laten vallen, weet u wat we bedoelen. U moet dan verder als een eenogige piraat, of op zoek gaan naar uw bril, die toevallig helemaal achterin een bureaula ligt.

11. Duikbril op sterkte

11

Houdt u van duiken en klemt u uw bril dan altijd in de duikbril? Er zijn ook mensen die een duikbril op sterkte aanschaffen voor ongeveer 500 Euro. Natuurlijk kan het gebeuren dat die bril thuis opgeborgen is als de mogelijkheid van een heerlijke, spontane duikpartij zich voordoet. Dan kunt u uw geld beter gebruiken als basisbedrag voor een ooglaserbehandeling.

Download informatiebrochure

Vestiging
Ik ben
Ik wil graag telefonisch benaderd worden voor meer informatie of het inplannen van een vooronderzoek.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Veelgestelde vragen