Van uw refractie-afwijking af in 30 seconden

Van uw refractie-afwijking af in 30 seconden

Van uw refractie-afwijking af in 30 seconden

Niet zo lang geleden waren een bril en lenzen vaak de enige alternatieven voor mensen met een refractie-afwijking. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een ooglaserbehandeling, om zo de wereld weer vanuit een scherper perspectief te kunnen bekijken.

Een bril past niet bij iedere levensstijl

Er zijn veel verschillende soorten brillen op de markt, en ook al is er een model voor ieders smaak, toch is niet iedereen even blij met een bril. Veel mensen, vooral degenen met een actieve leefstijl, voelen zich beperkt door een bril en willen er niet van afhankelijk zijn. Memira helpt jaarlijks duizenden mensen van hun bril en contactlenzen af.

Een ooglaserbehandeling corrigeert uw refractie-afwijking in 30 seconden

Voor wie jonger is dan 45 jaar en lijdt aan bijziendheid, verziendheid of een cilinderafwijking, is er de keuze tussen meerdere ooglaserbehandelingen. Memira biedt alle mogelijke behandelingen aan. Hierdoor krijg je altijd de behandeling die het beste bij jouw ogen past. De techniek is de afgelopen jaren verder ontwikkeld; daardoor duurt het slechts circa 30 seconden per oog om refractie afwijkingen te corrigeren.

De eerste stap naar een leven zonder bril is een vooronderzoek

Alle ogen zijn uniek; daarom voeren wij een uitgebreid onderzoek uit om de meest geschikte behandelmethode voor jouw ogen te vinden. Veel mensen willen zich wel laten behandelen, maar zijn ook bang. Hun angst is meestal ongegrond; wij helpen hen gedurende het gehele proces: vóór, tijdens en na de ingreep.

Stopwatch

De meest voorkomende ooglasermethode

De meest toegepaste ooglaserbehandeling bij Memira by Bergman Clinics is SMILE. Het is een veilige en meestal pijnloze ooglaseroperatie met een korte herstelperiode.  Cliënten krijgen snel weer een goed gezichtsvermogen en hebben weinig last van ongemak. Wij gebruiken alleen bewezen methodes,  waarvoor veel klinische gegevens bestaan die wijzen op een hoge mate van veiligheid en cliënttevredenheid.

 Lees hier meer over de verschillende type ooglaserbehandelingen.

Download informatiebrochure

Vestiging
Ik ben
Ik wil graag telefonisch benaderd worden voor meer informatie of het inplannen van een vooronderzoek.

Maak een afspraak

Bekijk welke tijdstippen er nu beschikbaar zijn om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Of neem telefonisch contact met ons op via: 088 – 9000 680.

Veelgestelde vragen