Maak een afspraak voor een vooronderzoek

Wegens een technische storing is het niet mogelijk om online een afspraak te maken. Wij helpen u telefonisch graag verder op 088 – 9000 680, of vul het contactformulier in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Laat je terugbellen

Openingstijden
Maandag 08:00 – 20:00 uur
Dinsdag 08:00 – 20:00 uur
Woensdag 08:00 – 20:00 uur
Donderdag 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur

Kosten en voorbereiding vooronderzoek
De kosten voor het uitgebreide vooronderzoek inclusief behandeladvies en gesprek met de oogarts bedragen €50. Deze dient u voorafgaand aan onderzoek per pin te betalen in de kliniek. In verband met de betrouwbaarheid van de oogmeting is het vooronderzoek maximaal 3 maanden geldig. Vindt uw behandeling binnen deze 3 maanden plaats? Dan is het vooronderzoek gratis en brengen we €50 in mindering op uw factuur. Houd er rekening mee dat u de 2 weken voorafgaand aan het vooronderzoek geen contactlenzen kunt dragen.

Lensimplantatie
Op dit moment is het niet op alle locaties mogelijk om online een afspraak te maken voor een vooronderzoek voor lensimplantatie (leeftijd > 45 jaar). Staat deze optie er niet bij? Of kunt u geen geschikt tijdstip vinden? Neem dan contact op met ons Contact & Service Center. Wij helpen u graag!

Het vooronderzoek van Memira dient enkel om te bepalen of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. De uitslag is niet geschikt als basis voor een recept voor een nieuwe bril of contactlenzen.