Prijzen lensvervanging (per 2 ogen)

Wij werken met vaste en duidelijke prijzen. Uw hele behandeling is inbegrepen, van vooronderzoek tot en met de controles en eventuele nabehandeling binnen vijf jaar na de initiële behandeling. Thuismedicatie is niet bij deze prijzen inbegrepen maar wordt in de meeste gevallen 100% vergoed door uw zorgverzekeraar. Houd wel rekening met uw eigen risico. Voor sommige speciale lenzen kan er een meerprijs van € 250,- per oog in rekening worden gebracht. Onderstaande prijzen hebben betrekking op beide ogen.

MONOFOCAAL

Prijs € 4.900

Of vanaf €100 per maand*

Bij cilinderafwijking € 5.500

  • Correctie van ouderdomsverziendheid, gewone verziendheid, bijziendheid en astigmatisme
  • Goed zicht op de korte OF lange afstand
  • Identieke behandeling aan de bekende staaroperatie.

Meer over deze behandeling

Meest voorkomende
Meest voorkomende

MULTIFOCAAL

Prijs € 5.500

Of vanaf €113 per maand*

Bij cilinderafwijking € 6.100

  • Correctie van ouderdomsverziendheid, gewone verziendheid, bijziendheid en astigmatisme
  • Goed zicht op de korte EN lange afstand
  • De nieuwste lensdesigns – trifocale lenzen – verzorgen ook een goed zicht op de tussenafstand

Meer over deze behandeling

Uw behandeling betalen in termijnen

Om iedereen de mogelijkheid te bieden zijn zichtafwijking te laten corrigeren,
is het bij ons mogelijk om uw behandeling in termijnen te betalen. De financiering hiervan loopt via Santander Consumer Finance. Als u hiervoor kiest ontvangt u een maandelijks een rekening van Santander.

Hoe werkt het?

Tijdens de telefonische screening kunt u aangeven hoe u wilt betalen. Vervolgens plannen we uw vooronderzoek in. Tijdens het vooronderzoek dient u een toestemmingsformulier in te vullen, waarin u aangeeft dat het akkoord is dat wij uw gegevens doorgeven aan Santander Consumer Finance. Van Santander ontvangt u per e-mail een link om uw aanvraag voor betalen in termijnen te doen. Zodra wij terugkoppeling krijgen dat de kredietaanvraag akkoord is, nemen wij weer contact met u op om uw behandeling in te plannen en wordt de behandeling vervolgens op de geplande datum uitgevoerd.

Meer informatie over betalen in termijnen

“Een (niet-)doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden. Memira treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Memira en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.”

Zorgverzekering

Een ooglaserbehandeling wordt alleen bij hoge uitzondering en een medische indicatie vergoed vanuit de basis zorgverzekering. De medische indicatie wordt bijvoorbeeld gegeven als er een groot verschil zit tussen de afwijking van beide ogen. Of als er sprake is van een intolerantie voor contactlenzen. Maar dit komt zelden voor. Sommige verzekeraars bieden wel een gedeeltelijke vergoeding voor de ooglaserbehandeling vanuit een aanvullende verzekering. Wil jij weten of jouw verzekering een deel van een ooglaserbehandeling vergoedt? Bekijk het hier of neem contact op met jouw zorgverzekeraar.