Prijzen lensvervanging (per oog)

Wij werken met vaste en duidelijke prijzen. Uw hele behandeling is in deze prijs inbegrepen; van vooronderzoek (mits behandeling binnen 3 maanden) tot en met de daadwerkelijke behandeling en alle noodzakelijke controles. Thuismedicatie is niet bij deze prijzen inbegrepen maar wordt in de meeste gevallen 100% vergoed door uw zorgverzekeraar. Houd wel rekening met uw eigen risico. Voor sommige speciale lenzen kan er een meerprijs van € 450,- per oog in rekening worden gebracht. Onderstaande prijzen hebben betrekking op een oog. Kan ik mijn verzekering gebruiken?

Mocht u daarnaast gebruik willen maken van een hotelovernachting na afloop van de behandeling, kunnen wij u een gratis overnachting* aanbieden in een van onderstaande vier sterren hotels:

– Amrâth Hotel Lapershoek, Arenapark Hilversum, gesitueerd 1500 meter van het Memira behandelcentrum.

– Amrâth  Hotel Media Park, gesitueerd in een 19e eeuwse villa, gelegen nabij het stadscentrum van Hilversum.

*U komt hiervoor in aanmerking wanneer u meer dan 80 kilometer moet reizen én uw reistijd rondom spitstijd plaatsvindt.

Extended Vision Lens

In sommige gevallen bent u niet geschikt voor een trifocale lens, afhankelijk van uw leefstijl en de gezondheid van uw oog kan het zijn dat de extended vision lens (bifocaal) beter bij u past. Deze lens geeft beter zicht voor in de verte en tussenafstand. Voor dichtbij heeft u in sommige gevallen nog een bril nodig. Welke lens het beste bij uw situatie past, kunt u met uw oogarts bespreken.

Lensvervanging (RLE)

Prijs € 2.950 per oog

Meerprijs per oog: 
Trifocaal € 0
Cilinder € 450
Extended vision € 450
Lasergestuurd € 895


Meer over deze behandeling

ICL (Voorzetlens)

Prijs € 2.950 per oog

Meerprijs per oog: 
Cilinder € 450


Meer over deze behandeling